Nytt solcellsbidrag 2023

Nytt solcellsbidrag 2023

15 februari 2023

Installation solceller

Den nya budgeten för 2023 har meddelat ett förhöjt bidrag för grön teknik, inklusive solceller. Detta är fantastiskt nyheter för alla som önskar investera i en mer hållbar framtid och minska sina koldioxidutsläpp. Solceller har länge varit en populär och effektiv lösning för att producera förnybar energi och detta förhöjda bidrag gör det ännu mer tillgängligt och attraktivt för hushåll och företag. Detta bidrar till att stärka Sveriges mål om en mer hållbar framtid och minskning av koldioxidutsläpp. Läs mer om våra solcellstjänster och få information om vilket solcellspaket som passar dig.  Installationskostnaderna för solceller har minskat drastiskt de senaste åren, men med detta bidrag blir det ännu mer lönsamt att investera i grön teknik. Dessutom så är solceller en långsiktig investering som garanterar att du sparar pengar på din elräkning år efter år. Det är viktigt att notera att det finns viktig information som måste beaktas när man väljer att installera solceller, som t.ex. takets lutning och riktning, samt möjligheterna att ansluta till det lokala elnätet. Men med hjälp av en erfaren och kunnig solcellinstallatör kan du vara säker på att du får den bästa och mest effektiva lösningen för dina behov. I sammanfattning, detta förhöjda bidrag för grön teknik 2023 är en möjlighet att investera i en mer hållbar framtid samtidigt som du sparar pengar på din elräkning. Tveka inte att kontakta oss idag för att lära dig mer om möjligheterna för din specifika situation.

Komplettera med laddbox

Utöver solcller erbjuder vi även installation av laddboxar. Även här finns det ett avdrag för grön teknik som går att att nyttja. Vid installation av laddbox finns det ett avdrag på 50%, vilket gäller på material- och arbetskostnaden.

Är du intresserad av att läsa mer och ta del av liknande artiklar? Se nedan!

Hur blir jag mikroproducent av solceller?

Hur blir jag mikroproducent av solceller?

För att bli en mikroproducent av solceller behöver du ta del av följande fem steg: Undersök ditt hem och din tomt: Du måste undersöka om din fastighet har tillräckligt med solljus för att producera tillräcklig mängd elektricitet.

Ökad efterfrågan av solceller och solcellsinstallation

Ökad efterfrågan av solceller och solcellsinstallation

Solceller är en av de snabbast växande alternativen för förnybar energi och det är ingen hemlighet att efterfrågan på solceller ökar varje år. Detta kan bero på flera faktorer, som ökad medvetenhet om miljöfrågor, minskande priser på solceller och tekniska framsteg inom branschen.