Senaste nyheter

Bygglov för solceller – behövs det verkligen?

Bygglov för solceller – behövs det verkligen?

Solceller har blivit alltmer populära som en hållbar energikälla för både privatpersoner, företag, BRF samt andra kommersiella fastigheter. Men innan du installerar solpaneler på ditt tak är det viktigt att förstå om det krävs ett bygglov för detta steg mot ett mer...

Hur blir jag mikroproducent av solceller?

Hur blir jag mikroproducent av solceller?

För att bli en mikroproducent av solceller behöver du ta del av följande fem steg: Undersök ditt hem och din tomt: Du måste undersöka om din fastighet har tillräckligt med solljus för att producera tillräcklig mängd elektricitet.

Ökad efterfrågan av solceller och solcellsinstallation

Ökad efterfrågan av solceller och solcellsinstallation

Solceller är en av de snabbast växande alternativen för förnybar energi och det är ingen hemlighet att efterfrågan på solceller ökar varje år. Detta kan bero på flera faktorer, som ökad medvetenhet om miljöfrågor, minskande priser på solceller och tekniska framsteg inom branschen.

Nytt solcellsbidrag 2023

Nytt solcellsbidrag 2023

Installation solceller Den nya budgeten för 2023 har meddelat ett förhöjt bidrag för grön teknik, inklusive solceller. Detta är fantastiskt nyheter för alla som önskar investera i en mer hållbar framtid och minska sina koldioxidutsläpp. Solceller har länge varit en...

Få hjälp med ditt solcellsprojekt!

Kontakta oss gärna för kostnadsfri besiktning och offert! Vi återkommer sedan inom 24 timmar. Takbesiktning kan både genomföras digitalt och på plats. – Välkommen till din lokala solcellsmontör i Norrköping och Linköping!