Tjänster

Tillsammans arbetar vi för en ljusare framtid med svensk solenergi!

Varför välja oss?Prata med solkonsult!

Våra lysande tjänster

Vid solcellsinstallation arbetar vi i tre enkla steg: Projekterar – designar – installerar. Vi föredrar alltid att besikta taket och undersöka husets förutsättningar innan vi skickar ut offert. Efter genomförd besiktning skräddarsyr vi en ritning och presenterar den i kombination med offert. Sedan tar det endast 1-3 veckor tills vi är hos dig och genomför en solcellsinstallation. Ta första steget idag – allt börjar med en solcellsförfrågan

Med vår solcellsgaranti kan du känna trygg med att genrera förnybar energi flera år framöver!

Solceller villa

Solceller till villa är en smart investering som kan ge många fördelar. Med förnybar solel
kan du både driva huset och ladda din elbil. Detta utan att behöva betala en dyr elräkning.

Solceller företag

Vi kan hjälpa dig att utveckla ett sammanhängande solcellssystem för ditt företag på alla tänkbara sätt. Vårt system är utformat för att ge perfekt elasticitet för optimal lönsamhet och hållbarhet.

Solceller BRF

Det är viktigt att kunna producera energi på ett grönt och hållbart sätt. Dessa miljöfrågor har blivit alltmer aktuellt för brf:er runt om i Sverige. Intresset att installera solpaneler är idag större än någonsin.

Solceller Lantbruk

Tack vare våra solcellslösningar har vi hjälpt många jordbrukare att minska på sina elkostnader. Vi kan hjälpa dig att avgöra vilket typ av solcellspaket som passar bäst för dina behov och mål.

Solcellsparker

Solparker består av en större mängd solpaneler som placeras på marken där ytan finns. Just eftersom solparker innehåller en större mängd solceller kan de även generera solenergi snabbare.

Installation laddbox

Snabb, säker och smart elbilsladdning. För optimerad ladding med klimatsmart solel. Med avdrag för grön teknik får du 50% på material- och arbetskostnaden vid installation av laddbox.

Ta första steget mot grön och förnybar solel!

Att installera solceller har aldrig varit enklare! Vi skräddarsyr alla våra solcellslösningar efter kund, önskemål och behov. Välkommen till Himna Solkraft!