Om Himna Solkraft

Tillsammans arbetar vi för en ljusare framtid med svensk solenergi!

Kontakta ossPrata med solkonsult!

Soceller Norrköping

Örngatan 18, 58239 Linköping

Ta första steget idag och prata med en solkonsult!

Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning och boka in en fri besiktning av ditt tak. Vi på Himna Solkraft är din lokala solcellsinstallatör i Norrköping och Linköping!

varfor valja solceller norrkoping

Himna Solkraft – Din lokala expert inom solenergi

Kvalitet, service och kundnöjdhet är våra tre primära grundvärderingar som vi alltid arbetar utifrån och värdesätter högt.

Vi är ett solcellsföretag med bas i Linköping som brinner för att leda samhället mot en hållbar energiomställning. Vår specialitet inom solkraft gör oss till en pålitlig partner för att främja en renare och mer hållbar värld.

Vi är väl medvetna om betydelsen av att göra övergången till solenergi både smidig och kostnadseffektiv. Vår flexibilitet gör att vi kan skräddarsy lösningar som passar era specifika behov och mål. Oavsett om det handlar om solceller för ditt hem eller en avancerad anläggning för ditt företag, så ser vi till att ni får maximalt värde av solens outnyttjade potential. Genom att välja oss som er partner tar ni ett viktigt steg mot att minska er klimatpåverkan och samtidigt spara pengar på era energikostnader.

Häng på du med, ta det första steget och satsa på  solkraft – snart kommer dina grannar följa efter!

Senaste nyheterna

För oss är det viktigt att alltid vara uppdaterade om det senaste inom solceller. Här delar vi med oss om tips samt annan behövande information inför ett solcellsköp. Ta del av våra blogginlägg och läs om det senaste inom solcellsbranschen!

Bygglov för solceller – behövs det verkligen?

Bygglov för solceller – behövs det verkligen?

Solceller har blivit alltmer populära som en hållbar energikälla för både privatpersoner, företag, BRF samt andra kommersiella fastigheter. Men innan du installerar solpaneler på ditt tak är det viktigt att förstå om det krävs ett bygglov för detta steg mot ett mer...

Hur blir jag mikroproducent av solceller?

Hur blir jag mikroproducent av solceller?

För att bli en mikroproducent av solceller behöver du ta del av följande fem steg: Undersök ditt hem och din tomt: Du måste undersöka om din fastighet har tillräckligt med solljus för att producera tillräcklig mängd elektricitet.

Ökad efterfrågan av solceller och solcellsinstallation

Ökad efterfrågan av solceller och solcellsinstallation

Solceller är en av de snabbast växande alternativen för förnybar energi och det är ingen hemlighet att efterfrågan på solceller ökar varje år. Detta kan bero på flera faktorer, som ökad medvetenhet om miljöfrågor, minskande priser på solceller och tekniska framsteg inom branschen.

Få hjälp med ditt solcellsprojekt!

Ta första steget mot förnybar energi och skicka in en förfrågan till oss. Vi kontaktar sedan dig för att boka in besiktning och konsultation – Välkommen till din lokala solcellsmontör i Norrköping och Linköping!